Avbokat!

Rosfebern och blodförgiftningen fick mig att börja fundera på min och makens drömsemester, våra fyra veckor i Mexiko. Jag kände att rädslan för att åka dit växte, helt enkelt rädslan för att bli sjuk utomlands. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle säga det till maken som såg fram emot solen och värmen lika mycket som jag. Förvånad blev jag när han en dag sa orden:
- Jag tror inte att det är så klokt att vi åker till Mexiko. Med tanke på vad du gått igenom så är det bäst att vi stannar hemma. Vi gör nåt annat i stället.
 
Så nu blir det så, vi avbokar drömsemestern och får börja planera för något annat äventyr som känns tryggare och bättre.

Sjukdomar och sjukhus

2013 känns verkligen som missflytets år. Tror aldrig jag sprungit så mycket på sjukhus. Nu sist blev det riktigt akut eftersom jag misstänkte rosfeber. Snabbt togs jag omhand, prover togs, antibiotika sattes in och jag lades in på infektionskliniken. Proverna konstaterade att det var rosfeber men även blodförgiftning. Det blev antibiotika ut i blodet, blodtryckskontroller varje timme, provtagningar, piller mot febertoppar, piller mot huvudvärk och piller för att sova plus mina vanliga mediciner. Tror aldrig jag känt mig så knäckt som denna gång...
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 
 
 

RSS 2.0