Svävande


Funderationer

Har huvudet fullt av tankar och idéer, precis som vanligt skulle maken säga om han hörde det hela. Hur som helst, jag funderar på att starta nåt nytt. Frågan är bara hur stor min insats ska bli, idéerna och drömmarna finns ju där redan. Vägvalen likaså. Måste bara välja rätt väg, rulla vidare längs rälsen eller välja vägen som berikar hela mig. Klurar på om jag ska våga och göra det helt ensam eller med en vän. Och där står jag nu, i vägskälet, funderar på om vardagslunken ska bli nåt annat, nåt med nyfikenhet och massor av glädje. Helt enkelt, ska jag spänna bågen, utmana mig själv och se vad som väntar bakom krönet?
 

Skogspromenad

Dimman lättade under dagen och solen tittade fram. Allt kändes så härligt. När dagens arbetspass var slut beslutade jag mig för att gå på kantarelljakt i skogen. Sagt och gjort, iväg det bar och resultatet blev mycket gott.
 

Höstmorgon

Dimman är grå och kompakt denna morgon och jag ser inte långt framför mig. Luften är rikligt fuktig och känns behagligt varm och underbart lätt. Det gråmulna vädret får mig att må bra, speciellt när luften är så där härligt skön som den är idag. Den får mig att längta ut i svampskogen, ut till mina hemliga ställen. Hösten är här på allvar...
 

Nyheter

Artikel i Norran, onsdag 5 september:

SKELLEFTEMUSIKER HYLLAR LEMARC
25 år har gått sedan Peter LeMarc slog igenom med det självbetitlade albumet. Nu har ett gäng Skelleftemusiker bestämt sig för att hylla idolen med en tributekväll.

Vad vore ett jubileumsfirande utan en tributekonsert? Den frågan ställde Mattias Kågström till två kompisar och tillsammans bestämde de sig för att anordna en i samband med Peter LeMarcs 25 år som artist. Ett gäng musiker från Skellefteå kommer att stå för musiken medan inbjudna lokala förmågor ska framföra sången på de 25 låtar som valts ut för kvällen.
-Från början hade vi svårt att välja låtar och till slut hade listan vuxit sig väldigt lång, då kände vi att det nog var en bra idé att dra ned antalet en aning, berättar Mattias Kågström.
De låtar som kommer att spelas under kvällen är givetvis några av artistens mest uppskattade, men även en del mer anonyma. Mattias Lågström är dock övertygad om att urvalet av låtar kommer att gillas av publiken.
-Är man ett fan får man mycket för pengarna och även om man inte är det borde man ge konserten en chans. För jag garanterar att det kommer att bli en oförglömlig kväll.
 
Konserten "Det finns inget bättre" - en hyllning till Peter LeMarc arrangeras den 27 oktober på Nordanåteatern.
http://www.tickster.com/sv/events/mzxcrd9naymtg1a

Avskedet

Att ta farväl, att säga de där allra sista orden... Med en ros i handen tog jag de tunga stegen in i kyrkan för att tacka och ta adjö av en vän och tidigare kollega. Genom tänkvärda ord och vacker musik togs vi sakta fram till det svåra, avskedets stund. Med ett fast grepp om rosen stegade jag fram, sa de ord jag sparat på och lät sedan rosen finna sin plats på den vita kistan. När akten sedan var över kändes det skönt att ha varit där och sagt de allra sista orden... Vi ses!
 

Nick Cave & The Bad Seeds - Into My Arms by NickCave-Official

Magiskt

Jag välkomnades med öppna famnen och fick en stor varm kram. Ett och annat ord utväxlades också. Sen satt mitt leende där, konstant. Hela jag strålade av lycka och det syntes. Jag var som salig av berusning. Och det var bara början på kvällen. Sen följde förhandslyssning av den nya skiva, några låtar live, mingel och autografskrivning. Det var kvällen när jag träffade Peter LeMarc, en magisk måndag i början av september...
 
   

RSS 2.0