Nyheter

Artikel i Norran, onsdag 5 september:

SKELLEFTEMUSIKER HYLLAR LEMARC
25 år har gått sedan Peter LeMarc slog igenom med det självbetitlade albumet. Nu har ett gäng Skelleftemusiker bestämt sig för att hylla idolen med en tributekväll.

Vad vore ett jubileumsfirande utan en tributekonsert? Den frågan ställde Mattias Kågström till två kompisar och tillsammans bestämde de sig för att anordna en i samband med Peter LeMarcs 25 år som artist. Ett gäng musiker från Skellefteå kommer att stå för musiken medan inbjudna lokala förmågor ska framföra sången på de 25 låtar som valts ut för kvällen.
-Från början hade vi svårt att välja låtar och till slut hade listan vuxit sig väldigt lång, då kände vi att det nog var en bra idé att dra ned antalet en aning, berättar Mattias Kågström.
De låtar som kommer att spelas under kvällen är givetvis några av artistens mest uppskattade, men även en del mer anonyma. Mattias Lågström är dock övertygad om att urvalet av låtar kommer att gillas av publiken.
-Är man ett fan får man mycket för pengarna och även om man inte är det borde man ge konserten en chans. För jag garanterar att det kommer att bli en oförglömlig kväll.
 
Konserten "Det finns inget bättre" - en hyllning till Peter LeMarc arrangeras den 27 oktober på Nordanåteatern.
http://www.tickster.com/sv/events/mzxcrd9naymtg1a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0